Urheilijoille tarjotaan valmentajien kanssa erikseen sovitusti fysioterapeutin, fysiologin ja lääkärinpalveluita vammojen ennaltaehkäisyyn, loukkaantumisten hoitoon sekä kuormituksen ja palautumisen seurantaan.


Kullakin hankelajilla on oma fysioterapeuttinsa. Otathan yhteyttä omaan fysioterapeuttiisi, mikäli tarvetta ilmenee.

Jari Pekkola – jääkiekko

Jesse Pajari – telinevoimistelu, uinti

Juuso Sillanpää – yleisurheilu

Sanna Pylkkänen ja Suvi Pajunen – jalkapallo, koripallo & taitoluistelu


Hankkeessa urheilijoiden lääkäreinä toimivat Mira Tuovinen & Salla Rasmus. Hankeurheilijat saavat lyhyitä lääkärikonsultaatioita ilmaiseksi fysioterapeutin pyynnöstä. Muutoin hankeurheilijoiden lääkärikäyntien kustannus on 40,00 €/käyntikerta. Urheilijoita suositellaan käymään myös lääkärin suorittamassa terveystarkastuksessa, jonka kustannus on 100€ (sis. verikokeet).


Hankkeen fysiologina toimii Eero Savolainen. Fysiologi auttaa kuormituksen ja palautumisen seurannassa sekä tarvittavien seurantatestien toteuttamisessa. Fysiologin palvelut ovat ilmaisia hankeurheilijoille.


Training Room – tila on hankeurheilijoiden käytössä. Tilassa on tavoitettavissa hankkeen työntekijöitä seuraavina aikoina:

Ma 8:30 – 17:00

Ti 8:30 – 17:00

Ke 8:30 – 17:00

To 8:30 – 17:00

Pe 8:30 – 15:00

Muina aikoina hankeurheilijat pääsevät tilaan Monitoimitalon vahtimestarin avulla.

Mikäli havaitset jotain puutteita tilassa, jokin menee rikki tai jokin ei toimi, ilmoitathan siitä välittömästi hankkeen työntekijöille! Muutoinkin kaikki palaute on lämpimästi tervetullutta sekä toiminnan että tilan osalta!


Training Room -tilasta erillään on Avantopoolin kylmäallas sekä Harvian infrapunasauna. Näiden käyttö on ilmaista hankeurheilijoille. Mikäli haluat käyttää allasta tai saunaa, otathan yhteyttä hankkeen työntekijöihin.